Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka sam dvoje. Gledam da jedu zdravije. Ali brate mi smo odgojeni sa kriskom hljeba i secera i furaj na livadu. Dodjes kuci sit, usput malo pijeska, malo zemlje, malo tresanja od komsije, sve prljavim rukama. Ovo danas sve neka dezinfekcija, sve nesto pikobelo a djeca sve bolesnija. Djeci treba dati sve da probaju. Danasnje povrce prskano nije garant zdravog zivota!
@Anonimousin samo živa hrana, a ne prerađena, čak ni supe, sokovi, čajevi...jer to je već bolest...čitaj Orthotrophy
Ma kakve te trave i ta sranja, nek djete jede slatkise kad ja nisam im'o. I tako glupi roditelji unistavaju svoju djecu u svakom pogledu.
@Brozni pa evo ja jedem slatkiše i patim od alergije na polen čitav juni i juli, zar je to bolje? a Herbert Shelton skonto da je uzrok hrana koja ošteti nosnu sluznicu isto kao što formira akne i razne bolesti...