Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepotan kada je vidio ovaj dunjaluk odmah osjedio...
Dunjaluk je lijep
Dusa draga, staro se rodilo 🤍
Po svemu sudeci mali je albino, al sladak je ko secer. Nek je ziv i zdrav!
ja reko BILI
Vrati Pjaniću nadimak!!!
Zbog krmojeda orbana djeca se rađaju sa sjedom kosom🤣
duša draga ko med je
Kakva nam je povjest,dobro se svi ne rađamo sijedih kosa.
Miralem Zubčević ("Tale", 1979., 1. epizoda). Koliko se sjećam...
slatkis mali
trebali su mu dat nadimak Ismet
Ponekad kad procitam clanak na klixu i vidim da se potpisao D.J. Odmah znam da je neka mahalska prica. I sada cim vidim naslov, a u naslovu neki “promasaj” odmah znam da je novinar D.J. Mozda i nije novinAr, al takve gluposti pise da je mene sramota :) al bas te briga. Ti pisi… placen si :)
da li postoji razlika izmedju albino i da nema pigmenta, nije li to jedno te isto. Ne razumijem. Dijete je jasno albino.
Evo ga Targaryen, a Prince that was promised.
Ovo me podseti na ono čuveno vudialenovsko "Svoj sledeći život voleo bih da proživim unazad"....
To je objasnio Dino Merlin kad kaže 'kad čovjek mlad, za jednu noć osjedi'. Ustvari, većina njegovih pjesama je bazirana na ličnim iskustvima. Recimo u pjesmi Fotografija govori o tome kako je kao mali bio u ludnici i tražio pomoć psihijatara 'nudili mi sve papire, psihijatre da me smire, znali su da svake noći jedan dio mene umire'. Pa u pjesmi Undo govori kako strijela treba krivi luk da pogodi pravi zvuk. To je zakon privlačenja. Više na klix forum - filozofija - mc2 metoda