Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene amidza rodjen u januaru a u tvorza zbog kradje sume..
ko i moj shura...sve zna. Pera mu ne mozes odbit. Ne mozes ni jest supu da on nema neki savjet kako drzat kasiku i kolko posolit, stavit bibera.
Šuplja priča.
Ubijaju se od glupih istraživanja..
ta sam :p
Moja bivša neki dan imala rodjendan. Nema gluplje osobe na svijetu.
imaju li ti "naučnici" šta pametnoga da rade osim da lupetaju gluposti ah da trebaju nekako opravadati pare koje dobiju...
Nit sam inteligentan a ni poznat...
čisti mindfuck....
Hahaha.
Slicno istraivanje je obavljeno i kod nas. Ustanovili su da osobe rodjene u Djikanistanu i Genocidnom Djikanistanu imaju preko 90% sanse da budu mentalno poremeceni i preko 75% sanse da postanu ratni zlocinci.
Rodjen 29. januara. Nit sam poznat nit natprosjecno inteligentan. Znaci, glup clanak do bola :)
Isti sam ti tebra. Što bar ne zaokružiše na 30.
jel vodolija il jarac
I vaj klix postao, pa kakve veze ima kad je ko roden, sta neces sve procitat.
Kolko moras biti glup da vjerujes u horoskop da je 12 mjeseci u godini januar nema tebi pomoci nikakve
"Ne zagovaram astrologiju, to je smiješno, ali ljudi nisu imuni na utjecaje različitih godišnjih doba", rekao je Russell Foster lik bash kontradiktoran.