Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji start imaju djeca sa pametnim i emotivno stabilnim majkama, koje ne lijece komplekse na djeci i koje djecu posmatraju kao zasebne licnosti a ne kao nacin ispravljanja vlastith gresaka ili licno vlasnistvo. To ne ovisi o godinama majke, vec o njenom karakteru. Mada je logicnije da ce dijete bolje tretirati majka od 41, koja zeli dijete nego neka od 17 kojoj se isto omaklo.
Mene rodila nana..
Nemoj pricati ono sto ne znas..Down-ov sindrom nije nasljedna bolest, vec genetska bolest a to je bitna razlika. Nasljedan je samo u slucaju ako majka također ima Down sindrom. Ako vec nisi siguran u tacnost onog sto govoris, radije suti.
Lakse se uklope u drustvo jer se svi sazale kakvu babetinu ima za mamu
@... ..zaboravio si berluskonija...ćojku je broj spermića direktno proporcionalan broju nula na računu :)
\'\'djeca starijih oceva duze zive\'\' a onda sutra dan: \'\'opasno je po zdravlje djece ako ih ocevi dobiju u starosti\'\' pa onda: \'\'djeca koju na svijet donesu majke u kasnijoj životnoj dobi imaju bolji start u životu\'\' ... bas me zanima sta ce sutra objaviti xD fakat vise smarate sa ovakvim clancima...neka pravi svako djecu kad mu je volja...sve ima svoje prednosti i nedostatke
...naš\'o :)...oš malo ?
nađi život paćenik
@uncle ...siroti...kako preživiš invaziju žena na tvoj fizički integritet ?...daj da otvorimo safe house za tebe...
Još jedna laž feministica kako bi žene bile partijanerke i korporativni dronovi do kasnih tridesetih, a muškarci u nedostatku izbora bili primorani da ožene te fu­fe i naborane agresivke.
...pro et contra...i, kao i uvijek, istina je negdje na sredini...sve je ovo na nivou \"zadovoljna.com.hr\"...dakle, smućkaj pa prolij...
Mislim da Zapad nije nikakvo mjerilo, tamo se svakako rađaju samo i jedino zbog produženja vrste, majke djecu ne doje nego ih hrane genetski modificiranim NIDO mlijekom u prahu a ni to im ne ide baš najbolje, za 50 godina \'bijeli Europljanin\' će biti nešto ko nama danas neandertalci.
stvarno zene nisu svjesne u sta se upustaju kad odgađaju trudnocu..... http://www.japantoday.com/category/kuchikomi/view/if-you-want-a-child-do-it-before-youre-30-says-leading-obstetrician i jos ovakvi clanci, kao da je nekome u cilju da se napravi sto vise bolesne djece:( poslije 35 svaka druga jajna celija je ostecena
A izmedju ostalog su i udvostrucene mogucnosti za nasljedne bolesti..tipa Downov sindrom ...
@p.i.p.o ...zato si nam malkice \'nako :)