Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priroda je zeni svasta natovarila na vrat....
Pored svih obaveza,posla,djece,ciscenja,kuhanja,pranja vesa....dodje ljudina pa valja i njegove potrebe podmiriti,jer pise tamo negdje da ne valja muza odbiti kad ti trazi,nema veceg grijeha...E sad,ja sam muskarac,imam potrebe,ali imam i razumijevanje...
@nexxy sve sto si nabrojao istina je, ali u jednom se slazem, ne valja muza odbiti ali bogami ni on mene,imamo i mi iste potrebe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
vidi je sto je skotna
Vjeruj da znam,sano jednim dodirom gledam reakciju i trzaje koje pravi..to se ne moze folirati,a i ne mora,zasto bi
U takvoj BiH ja zelim da zivim. Zbog Prof. Hadzikadica sam se prvi put nakon 5 g i registrovala za izbore. Do tad cu o njoj da mastam iz Njemacke kao socio-ekonomsko-politicki prognanik aktualnih "elita".
Sretno gospodine predsjednice Hadzikadicu !!!!! ne sumnjam ni jedan procent u vasu pobjedu!! Moj me instikt nikad ne vara!!
Prosinecki vol 2 😂😂,btw nek im je sa srecom
isti somak ko u mog druga Joce..pivski..
Dobih jačmer zbog članka 😝
Suada kad se vratila u Zenicu iz Banja Luke nakon 9. mjeseci
A velikog mi dostignuca roditi dijete. Kao da se djeca ne radjaju vec stotinama hiljada godina...
A jes gadno pri kraju zar moze stomak voliko izletit fuj