Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad zaplace ne bira se mjesto. vadi sisu i suti. koga nije stid nek bleji
@pacijent123.... tako je, a za ostale muslimanske zadrtije .... jebbo vas otac islamski zadrti. treba vas nogirati u arabiju, a vaše žene preseliti iz zatucanog rezervata 23% u bilo koju europsku zemlju.
@ifc Mater ti nag00zim srbochetnicku ili ustasku. S vama g0vnarima nista nije moguce uraditi, samo vas treba po kratkom postupku
Ne treba da izadje u kafanu gdje se pusi i sve je prljavo i hrani bebu od 2 mjeseca starosti. Gdje ste vi pamet sabirali.
@sizif-bez-posla tako je zato ne srati majkama vec zabraniti pisenje i ocistiti kafane od sranja.
U međuvremenu vlasi se ne stide da doje Kačavendu za spolovilo. Neki dan gledam na onoj PTPC kako mu puške lagano, on govori priđi oltaru i obali mi karu, a vlasi u redu, jedan po jedan, prvo mu cmokne glavić a onda naravno ga obali čitavog, i tako jedan po jedan... Glavnu nagradu dobija onaj na koga presveti Kačavenda utroši sjeme... Nagrada je naravno šopanje u bulju i to u kasnim noćnim satima na po oltara u po smrdljive crkvetine...
Sta li se krije iza svih ovih glupih zatupanih ideja
Ja ne znam koji je tulipan rekao da treba izvadit sisu i dojit u javnosti. Valjda je to kultura da se zena skriva. Nije to kriska pomazana kajmakom.
Još i da se svi izredamo na sisi
Kod nas jei dojenje tabu tema izgleda!? Nazalost mnoge majke danas i ne doje djecu iz njima poznatih razloga, a opet one koje doje se ustrucavaju to raditi na javnom mjestu, na kulturan nacin bez da te iko primjeti da to radis mozes i to poceti, samo se malo potrudi...ne moras bjezati u toalet ili negdje drugo..
To bi isto bilo ko kad bi ja jeo i krio da jedem,to samo u bosni tj,bivsoj jugi ima !!!
Samo idiotu može smetati što majka doji bebu na javnom mjestu. Bebi ne možeš objasniti da mora sačekati pola sata kako bi bila nahranjena i da ima kretena kojima to smeta.
Samo idiotu može smetati mama koja doji
I pishanje je prirodna potreba pa ne pishamo u javnosti gdje stignemo! I sexanje isto tako.. ako cemo vec..
necu ni da citam ovu nebulozu.........to je najintimniji momenat izmedju majke i djeteta.........ne treba mi za to publika nikakva
Haha sta fali neki frajer u suncanim brilama niko ga nebi skontao 😎
u plavim ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su majke dojile prije 20,30 godina. Čuj toples. Ko hoda u toplesu po gradu. Ne smiješ ni po Jadranu u kupaćem hodati po prodavnicama a kamoli u toplesu. Baš ono lupate i ovaj "moderni" život baš ono naopako. Sutra će biti normalno pišati đe hoćeš jer je i zadržavanje mokraće opasno po zdravlje.
Ne kontam šta je sporno, šta sad familijarni skup i majka lagano sisu napolje, jel to propagirate?? Sta je problem malo se sakriti, otici u drugu sobu ako treba itd :)
jebbo vas otac islamski zadrti. treba vas nogirati u arabiju, a vaše žene preseliti iz zatucanog rezervata 23% u bilo koju europsku zemlju.
Angazujte se malo majmuni i objavljujte zanimljivije teme,kada nemate o cemu pisati baljazgate sranja🤮🤮🤮
Treba podici svijest majkama na veci nivo da doje svoju djecu. Koliko njih samo to ne zeli, jer ce im toboze grudi izgledati lose poslije toga? Pitam se samo jel znaju uopce zasto se to MORA?
Glupost, ne smeta nikom sto mati doji svoju bebu. Eh sad, kad izbaci dojku u po gtada, ne smeta ni to, ali par pogleda privuce sigurno