Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusenje je haram
Sve zavisi sto puse! Kazu da je Hercegovacka trava puno kvalitetnija od duvana iako rastu tako reci na istom mjestu.
NE VALJA VAM STRANICA!!!! NE MOZE SE ODGOVORITI NA KOMENTARE! I STALNO VAM NEŠTO BLOKIRA. ZNAČI NE ZNATE ORGANIZIRATI I ODRŽAVATI SUSTAV!!!!!
Mi ćemo sve poreći kako bi opravdali glupavo i odvratno dudlanje cigaretine, biili bez zuba ili crnih zuba i pljuvali to smeće po asfaltu. A i djeca su nevažna.
Najbolje bi bilo ne rizikovati.
Ja kao bivsi pusac kazem, iako je tesko ostavite to smece. Das 5 KM svaki dan da kasljes, smrdis na dim, da ti zubi pozute, da dobijes rak pluca ili jezika, da budes nervozan i ovisan.
@Zgembo mnogo lakše reći nego uraditi ali vrijedi pokušati...
Znam koliko je tesko, gusis se bez nje ali Airwaves extreme i izdrzi se nekako, navikne se covjek poslije