Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa i za ovo ima lijek - skloniš djeci 2/3 igračaka i kada se zasite, otvoriš vreću i izvadiš trećinu koje dugo nisu vidjeli. Skaču kao da su nove! I tako stalno ukrug mijenjaš igračke iz magaze za one sa kojima se igraju. :)
istu metodu i ja koristim😊bas ima efekta...
od tri igracke da mu uzmem dvije? okrutno 😈
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali mu zato gurnes tablet u ruke, ono nesto cacka po njemu, a ti ponosno pricas po komsiluku kako je dijete "bog i batina za kompjutere", iako u sustini ga zatupljujes, unistavas mu kreativnost, mastu i onemogucavas ga da stekne razne vjestine koje bi inace steklo igrajuci se obicnim igrackama i druzenjem sa drugom djecom.
Moj izgubi za 5 minuta.
isto kao "moderne" instagram mame za svoju djecu
Ko bi reko da ce djeca biti na tabletama
Zato dajes malo ili vrlo malo tablet a djetetu dati stvari da istrazuje i da se je aktivno sto vise.
Ja nikako da izgubim interes za svog Golfa II.
Dijete za mjesec DANA izgubi interesovanje za novu igracku.
Uzasno, udjes na drustvene mreze prepuno videa male dijece. Kako ce zaliti za tim kad narastu, a sve jer roditelji ne kontrolisu.
Zato ja svom uvijek kažem da ću mu idući mjesec kupiti igračku!
vi ste nula za nas,moje izgubi volju za 24 sata
Kakvi roditelji, takva i dijeca.