Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko smo mi da odlucujemo, i zakljucujemo uopste kakav ce biti neko. Uzet cu za pravo da spomenem jedan dio svog zivota. Ne znam ko su mi roditelji, ali sam njihov hir i hrabrost da me ostave, je dovoljan opis za nekoga ko je pokvaren. Da li to znaci da cu ja isto tako svoje dijete ostaviti, jer je genetski uslovljen segment karakternih osobina individue. Ne naravno. Cak stavise, ja cu svom djetetu da pruzim sve ono sto ja nisam imao, jer poznajem taj osjecaj usamljenosti i samoce, koju sam s vremena na vrijeme dozivljavao. Ne bih nikada dozvolio da moje dijete odrasta , bez podrske i ljubavi koju svi zasluzujemo.
bravo
ko da je otkrila toplu vodu.pa svako normalno bice voli ta mala neduzna stvorenja....
A kod nas izgleda tih normalnih bica sve manje i manje, nazalost. Kad vidis sta se sve desava, dusa da te zaboli. Za tebe pozdrav, i nesto te i nema u zadnje vrijeme. ;-)
@Dunja..moram dodati: "mozda ce biti ubica ili drogeras, ko zna ko su mu roditelji"..isto tako cula..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
roditelj je onaj koji odgoji, koji da ljubav, a ne koji rodi pa ostavi dijete. Mene uopće ne bi zanimali biološki roditelji koji su me ostavili, mislim da to nije ni u redu prema posvojiteljima!
na 15 slici tabani dominiraju :3
I naravno nema nijedne crnacke porodice sa bijelim djetetom. To se moze definisati na mnogo nacina, a postoji samo jedan pravi razlog. Da li vi evt. znate nesto o tome, posto sam ja pomalo zbunjen u ovom trenutku :-)
ovo nebi bila neka vijest da on nije premeden on je kao lutka. a na onom bijelom kauchu ko crna chupava maca. ma ja bi ga sad otela I hranila. lutka mala.
Sve je to fino, ali su zasrali sa ovim americkim zastavicama, kakve to ima veze sa bilo cim ovde?
isto koliko takve zastave imaju veze na bilo kojoj i bilo cijoj svadbi... nikad mi nije bio jasan taj momenat...
premeden je... ali ne kontam zasto je ovo neka vijest... usvojili ga, vole ga, oni bijeli, on crn, sta sad hoce? medalju?
entitet.
U dolini ispod Zete rodilo se crno dijete. Ime smo mu dali Febo, crnac mu je mater ****
Ovo me podsjeti na jednu staru pjesmu. A, dijete k'o dijete, fino. Dabogda mu Bog dao puno zdravlja i srece u buducnosti.
"Fotografkinja Kate T. Parker" Nije svako ko ima fotoaparat fotograf.
cudi me sto nisu i u ovome clanku koristili priliku da reklamisu GoPro kameru xD
Samo znam da svako ko pozeli da bude "umjetnik", snima crno-bijele fotografije. Ako je u boji, nista od umjetnosti. Zar si ti upratila i marketinske poteze kliksa?
PRIKAŽI ODGOVORE (35)