Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bebica je prelijepa, samo mene brine drugo: samo da se ocevi ovi nasih tzv. lidera u BIH nisu sjetili pa zamrzli embrije ove djece lidera .... ili ne daj ti boze da nisu klonirani ..... ne ponovilo se nikome kao nama u BIH ..kakve nas budale snadjose ..
Kazu da su Praljkove celije vec u procesu kloniranja a sperma zaledjena i trazi se legitimna Rvatica sa pedigreom koju ce oploditi njegovom spermom ;)))).
da je rođena u japanu pisalo bi joj u rodnom listu 24 godine 😊
E ova ga je na.jebal.a u Augustu... Smrznuta 24g bila, znaci tange ce u Decembru nosati :) .... malo shale, nek je ziva zdrava i uz brdo brza
samo se igrajte, govnari!!
Ostavili je 24h da se kiseli
24g*
Kod nas bi se mala zvala Snjezana Jedvaj Zimonjic.
Igranje Boga nikad nije zavrsilo dobro.
@margni Tako se i za vremensku prognozu govorilo.
igraju se Boga pa kad ih strefi nesta cude se...
Aj' ne kaki...
stranke iz rs a ce uloziti veto na ovakvu vijest a federalni partneri ce dobro razmlisiti na koji nacin i u koje svrhe se koristi frizider dok na veci entitet uveliko pada snijeg. vjerski poglavari iz sva 3 konstutitivna stada su ostali konsternirani a sejdic i finci su pali u komu. pilav se osjeca dobro mada je na infuziji. sukladno situaciji sa nestrpljenjem se ocekuje misljenje moskve i ankare. poslovicno hladni zagreb i vatikan sute kao zamrznuti embrio.
Sta je s ocima?
Ruzna ko vanzemaljac...........!!
ice ice baby tamdaradam dam dam dam dam
Pa nije vam ovo fakultet šalim se.