Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto ona mala ribica, girica.. :D
Ja plivam ko sjekira, đe me ostaviš tu me i nađeš, samo malo dublje.
Vijest procitana prije 10 dana
ja ovo citao prije 2 mjeseca na indexu,a prije 15 dana citao da se beba utusila u bazenu...ovi sa klixa objavljuju budjave vijesti...
Sve do jednom.."go,go,gooo" iritantan si ono maksimalno!
Nece im ova beba dugo potrajat
Ovo je poznato od prije, da SVE bebe do nekog doba plivaju bez ičije pomoći, stručno se zove se Driving Reflex
Istina je da sve bebe imaju urodjen instinkt za plivanje, ali tu se radi o necemu drugom a ne o tom refleksu o kojem pricas, dalje nije "driving" nego Diving reflex. Naime Diving Reflex utice na usporavanje rada srca kod ljudi (i drugih sisara) prilikom potapanja lica u hladnu vodu kako bi mogli da izdrze duze pod vodom.
Da
"Ni u jednom trenutnku nismo prisilili naše dijete na nešto što ona ne želi probati''... dijete sa 16 mjeseci zna sta zeli probati... pa ne zna ni jel' piskilo ili kakilo :D u svakom slucaju svaka cast bebi :)