Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da političarska gamad i lopovi nisu najstarije učinili socijalnim slučajevima, da ne moraju da se plaše da izađu u grad, da unučad ne traži sladoled ili sok, jer sa takvin penzijama ni za komunalije nemaju. Ljudima na ovim prostorima je život uništen od detinjstva do penzijonerskih dana.
Hvala Bogu dok ih imamo ❤
Potpisujem ove navode..volim ih beskrajno.
Istina,ali s majcine strane.
Istina
Kod mene obrnuto
kako se ljudima daje koktel vitamina, uskoro ce trebati i koktel emocija.....tj. vec sad treba
Ja mislio tepate Bakiru pa ko veli Bake... kakve ba bake? na portalu iz grada đe 95% Bošnjaka koji svoje "bake" nazivaju nana,nena... čemu ovo nametanje? ko kad bi kurir napiso nene privržene unucima KOME BA MI DA SE PRILAGOĐAVAMO?
Sve je individualno, ima ih sto vole muzeve i ne radzvajaju se jedni od drugih. Nemas pomoci ni od koga
tako ce i nas Bake aBd :P
Sve zavisi ina ih kao kod mene sto nece nicim mrdnuti pa ni kittoom