Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje jedna sisa nego deset ovakvih flašica
Koristio sam NUK-ovu flašicu sa dodatnim odvodom zraka, pa opet sam ga morao tapšati da podrigne. A grčevi su posebna priča. Nema veze sa unosom i količinom mlijeka i vazduha. Jednostavno, debelo crijevo do trećeg mjeseca nema haustre i to je uzrok grčeva. Kak'e flašice, pipe, dude, sise... Dok se crijeva ne oforme, imat će grčeve. A 'đubre' legne na mene i samo tako spava. Valjda mu ugrijem stomačić. Najsretniji sam bio kad sam bacio flašice
kad će izmisliti pametni novčanik koji će, svaki put kad žena potroši previše novca, opomenuti ju jednim mini strujnim šokom :)
Trebao si sutiti i tu ideju sprovesti u djelo, vjerujem da bi fino zaradio. Sad postoji mogucnost da ti ukradu ideju. :-)
E vidiš o toj posljedici nisam razmišljao, ali nema veze, bitno je biti kreativan i maštovit, a to se ne mora nužno pretvoriti u novčanu protuvrijednost. Bitno je da je čovjek zadovoljan sa onim što ima, a ostalo će valjda postepeno doći. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krajem godine se ocekuje Baby GiGL 2.0 koja je za 15% bolja OG Baby GiGL 1.0 I djeca koja budu ovu flasicu koristila imat ce 24$ manje karijesa na zubima kad budu odrasle osobe... ocekivana cijena ce biti 125$ :)... naravno u pripremi je I Baby GiGL 3.0 koja nece imati nedostatke predhodnih modela...