Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svijetu, najviše što ne volim je licemjerje. Pošteno govoreći, kada odemo u restoran, ili hotel, ili na neko lijepo mjesto,očekujemo da ćemo za svoj novac dobiti pristojnu uslugu i lijep ugođaj. Ali... Tu su djeca na koju nismo računali. I šta reći ? Kao, baš divno što je dijete svoju prisutnost osvetilo neprekidnim i bezrazložnim revanjem, bacanjem stvari i prenemaganje ? Ma dajte ljudi, VASPITANJE KOD KUĆE UPRAVO I POSTOJI ZBOG TAKVIH STVARI.
Treba djecu zamijeniti ljubimcima, to je in.
Ima li išta gore od roditelja koji u javnom prostoru nemaju apsolutno nikakve reakcije na svoje dijete koje je apsolutno nepodnošljivo. Ona je stavila cigar u usta, pije kafu i skrola na telefonu, a apsolutno je ne zanima što svi oko nje moraju trpiti divljenje njenog dijeteta kojem nije trun pažnje posvetila da ga edukuje osnovama ponašanja. Još kao da jedva čeka da neko reagira pa da onda održi moralno predavanje kako neko ne voli djecu.
Ma bravo, upotpunio si moj komentar.
Podrzavam.
Slusalice ljudi izmislili.
Tko nije letio 10 sati u zatvorenom prostoru kakav je avion dok mu iza ledja vriste i na glavi skacu djeca ciji roditelji nista ne cine da tu djecu barem malo smire nikada nece shvatiti svrhu ovakvog poteza.
A ustvari samo novi nacin da se naplate skuplje karte...
Podržavam! Kad sam već u tom avionu , zaista ne želim da slušam ničiju ciku i vrisku i histerično vrištanje poput arapske neodgojene dječurlije koju ni Bog otac ne može smiriti