Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je baš ikona, skroman, a svašta vrijedno divljenja postigao u životu. Impresivna biografija. Iako su snimane u kontrolisanim uslovima naravno, mnogo mi nedostaju njegove emisije o preživljavanju na Diskaveriju.
pojo i što je smio i što nije
Frajer glumio neki Opstanak, a kad se kamere ugase lik spavao u prikolici i bio okruzen tv ekipom i svom pratecom zaje bancijom. Kome ba. Nije ni cudo sto je provaljen i napenaljen
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bear Grylls stvarno je imao dobar program i bilo ga je zanimljivo gledati i ona emisija je bila dobra onaj što bježi od vojske policije isto na discovery je bila (Manhunt with Joel Lambert)
Pojovi što je smio i što nije
I ja bih jeo go*na za pare iskreno :D ljudina u svakom smislu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bole ga qu..c šta ima za ručak, frajer ode u park i zamezi par gusenica i trave... Ha ja.
Serite sta hocete ja ovog lika gotivim , lik je uvijek bio i ostao prirodan i skroman
A kako je bilo biti dijete i tinejdžer za vrijeme opsade? De Bear svega ti...
bitno je da guzonje imaju u kravatama . Stoka to odrzava u foteljama tako sto suti i radi za minimalac,. ne samo ovdje nego sirom svijeta
Teško je biti mladi nargilaš.
Konobar : "izvolite ?" Bear : " Jednu pohovanu slonevu balegu s krilima komarca".
Tepsiju žohara za našeg jarana Bear-a.
Bear je ljudina . Posten i skroman momak. Njegove emisije su jako edukativne.
Ovaj je pojo i što je smio i što nije