Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, bas fino ovo. Malo pozitive ne skodi...
pametno. za to vrijeme se na bjelašnici uz i na stazi grade vikendice, iza svakog ćoška ilegalna odlagališta gradjevinskog otpada i ostalog smeća
Jahorina je blago receno leglo kriminala...nakon pompeznog najavljivanja sezone, desavanja i sadrzaja postala je katastrofa! Malo lose sminke i sve ostalo je peksinluk, a da se razumijemo ni Vlasic ni Bjelasnica nisu nista bolji ali to vec znamo godinama, a Jahorina ispod povrsine izgleda bijedno i siroto!
PA ŠTA JE ONDA BJELAŠNICA?? IMA VIŠE KRIMINALA NEGO NA SICILIJI
@RUZDO Kao sto rekoh vec poznata prica, ali neces da citas!
A u isto vrijeme Hubijar iz ZOI-84 gladi muda u svojoj kancelariji kod narodnog pozorista.
NA BJELAŠNICI ĆE SE PROUČITI HATMA DOVA ZA PROPALI ČETVEROSJED
Hahaha pohvale organizatoru trke na rjesenju za podijum. Panj je bas prikladan
došli ljudi u Bosnu na safari
Sta im na markerima il brojevima, sta je vec, znaci S. Sarajevo?
Lezi hljebe da te jedem