ASA Osiguranje poklanja preventivni pregled

ASA Osiguranje poklanja preventivni pregled
44
Sponzorirani članak
8.10.2019. u 09:00
0
komentara
44

dijeljenja
ASA Osiguranje poklanja preventivni pregled
Poklon UZV pregled dojki za žene ili pregled prostate za muškarce uz zaključenu policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.
Oktobar i novembar se obilježavaju kao mjeseci borbe protiv raka dojke, odnosno mjesec zdravlja muškarca sa naglaskom na rak prostate i druga maligna oboljenja. U ovim mjesecima cilj je skrenuti pažnju na bitnost preventivnih pregleda zato što su preventivni pregledi jedno od najjačih oružja za borbu protiv pomenutih bolesti. Naime, ukoliko se bolest otkrije u ranom stadiju, stopa izlječivosti je veća od 90 posto.

U ASA Osiguranju su se odlučili podržati ovu inicijativu, te klijentima koji zaključe policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pokloniti UZV pregled dojke odnosno prostate. Paketi zdravstvenog osiguranja uz koje dobijate gratis pregled su: MEDIC STANDARD, MEDIC PLUS, MEDIC ELITE i MEDIC PREMIUM.


"Kroz pakete dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja našim klijentima smo brigu o zdravlju učinili lakšom i pristupačnijom, a ovom akcijom želimo to podići na još viši nivo. S obzirom na to da su mjeseci pred nama period kada se skreće pažnja na borbu protiv raka dojke odnosno prostate, odlučili smo se aktivno uključiti u tu borbu te stanovništvu Bosne i Hercegovine pokloniti preventivne UZV preglede. UZV pregledi će se moći uraditi u našim partnerskim klinikama širom Bosne i Hercegovine i to od početka trajanja akcije 08.10.2019. pa do 31.01.2020. godine", rekli su nam iz ASA Osiguranja.

Kako bi klijentima bilo što pristupačnije, kreirana je i opcija zaključivanja police online, putem online poslovnice ASA Osiguranja na sljedećem linku: www.asa-osiguranje.ba.

Više informacija o paketima i o samoj akciji možete na web stranici ASA Osiguranja ili u vama najbližoj poslovnici ASA Osiguranja.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.