Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam gdje mi je nana ostavila zubnu protezu pozivam ih da dođu potraziti
Kako nije serbski?? 😭😭😭
ti Indo-Grci bili napredniji od današnjih muslimana u Pakistanu, fact of life
Isto kao sto su i Grci iz tog vremena bili napredniji od danasnjih pravoslavaca u Grckoj, ili recimo kao sto su Inke iz srednjeg vijeka bile naprednije od katolickih banana drzavica u Juznoj Americi danas, ili recimo kao sto su Koreanci iz srednjeg vijeka bili napredniji od ateisticke tvorevine Sj. Koreje danas. Poenta? Povezivanje jedne religije sa losim uslovima zivota je besmisleno.
sto ti je zivot ovi ostavili metalni novac prije dvije hiljade godina da im se nadje kada umru a ovi zivi ih sad opljackase