PROMO
26

Argeta i Sarajevo Film Festival zajedno u novoj online tradiciji

Sarajevo Film Festival, koji je i pokrenut u kriznim ratnim uslovima, ove je godine zbog svjetske pandemije i zdravstvene sigurnosti morao u cijelosti program prenijeti u online okruženje, a Argeta, dugogodišnji parter SFF-a, sa 60-godišnjom tradicijom brige o zdravstvenoj ispravnosti i svojim potrošačima, spremno je prihvatila izazov i pridružila se u ovogodišnjem digitalnom festivalskom izdanju.

Atlantic Gupa i brend Argeta odavno su se izdigli iznad uloge sponzora, te sada već kao prijatelji pružaju bezuvjetnu podršku ovom prazniku filma, gradu festivala Sarajevu i svima u organizaciji ove jedinstvene priče, a u godini fizičke distance gradimo veze kroz dva projekta "Svi smo mi iz istog filma" i "Inspirativni Argeta movie snack".

Online format ovogodišnjeg Festivala u suštini ne mijenja mnogo. Tu smo da bi gledali filmove, a sjajni filmovi pokreću različite perspektive, izazivaju bezbroj emocija i mogu utjecati na naš život od trenutka kada film započne. Velike filmske priče stvaraju utjecaj koji nadilazi sam film, nadahnjuju živote gledalaca i oplemenjuju njihove duše. Platforma "Svi smo mi iz istog filma" je, zahvaljujući modernim tehnologijama, postala dio tradicije i proteklih je godina omogućila brojnim ljubiteljima filma da dožive posebnu emociju SFF-a čak i ako ga nisu posjetili. Svake godine ovaj projekt poziva publiku širom regije da zajedničkim snagama širimo ideju o kreativnosti, umjetnosti i suradnji, a ove će godine na jednom mjestu okupiti, ujediniti i ohrabriti sudionike SFF-a na poseban i drugačiji način. Poznata imena i omiljeni gosti SFF-a: Goran Bogdan, Petra Kurtela, Marko Petrić, Jelena Veljača … podijelit će s ljubiteljima filma vlastite inspirativne priče.

Osim što smo s Atlantic Grupom ove godine dio online Sarajevo Film Festivala kroz dijeljenje priča, svi volimo i dobar movie snack, stoga je Argeta organizirala nagradni natječaj za sve građane "Pošalji nam svoj inspirativni Argeta movie snack". Tokom trajanja festivala nadahnuti filmoljupci mogu nam slati fotografije svojih inspirativnih filmskih Argeta snackova, a svaki dan nagradit ćemo jednog sretnika. Svi koji žele učestvovati u nagradnom natječaju više informacija o načinu učestvovanja, dobitnicima i još mnogo bitnih informacija naći će na www.svismomiizistogfilma.com/argeta/.

Argeta je brend br.1 među mesnim paštetama u Europi i u BiH*, a ta pozicija se gradila prvenstveno kvalitetom. Osluškujući potrebe naših potrošača i tržišne trendove, stalno smo razvijali naš proizvod, lansirali nove okuse i proizvode, te nalazili inovativne načine komunikacije s našim kupcima, a to nastavljamo i kroz ovogodišnje izdanje SFF-a.

Uživajte u filmovima uz ukusne Argeta zalogaje i dobro društvo. Neka Argeta movie snack i novo online iskustvo Sarajevo Film Festivala bude inspirativno i oplemenjujuće kao i svih proteklih zajedničkih godina.