lifestyle
0

Angelina usvaja još jedno dijete

NINA
Američka glumica Angelina Jolie se nada da će njezin usvojeni sinčić Maddox uskoro dobiti brata ili sestru, što potvrđuje vijest kako se agencija za usvajanje već posvetila procjeni ove hollywoodske ljepotice.

Kako to obično biva u slučajevima usvajanja, stručnjaci procjenjuju njezine roditeljske sposobnosti, materijalne uvjete i uvjete stanovanja, a Angelinu to trenutno jako veseli.

"Posjećuju me u mojoj kući, uzimaju mi otiske prstiju i provjeravaju sve važne detalje. Vrlo je uzbudljivo", izjavila je Angelina najavljujući svoje velike planove za Maddoxa kojega neće odgajati u Hollywoodu već u Velikoj Britaniji.

Maleni trogodišnjak na jesen će krenuti u školu u Londonu, trenutno uči francuski i engleski jezik, a kad malo poraste počet će učiti i materinji jezik Kmera kako bi zadržao sjećanje na svoje kambodžanske korijene.

Angelinu u namjeri da usvoji još jedno dijete nije omela niti činjenica da je već dvije godine samohrana majka. Sinčića Maddoxa usvojila je 2002. dok je bila u braku s Billyjem Bobom Thorntonom, no brak se samo nekoliko mjeseci kasnije raspao.

Iako su neki govorili da je Billyjeva nevjera uzrok razvodu, izgleda da prava istina leži u činjenici da se Angelina toliko posvetila sinčiću i humanitarnom radu za UN da se njezin sada već bivši suprug u potpunosti osjetio suvišnim.