{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Amko komerc Waves Centar najavljuje Family day u subotu

Sponzorirani članak
8.12.2017. u 09:22
0
Amko komerc Waves Centar najavljuje Family day u subotu
0
Amko komerc Waves Centar najavljuje Family day u subotu
U subotu, 9. decembra Waves Centar organizuje "Porodični dan". Sve posjetioce očekuju posebne pogodnosti kupovine, popusti i sniženja.
Waves Centar svoja vrata zvanično je otvorio u mjesecu augustu ove godine, a u okviru njega svim posjetiocima na raspolaganju su: domaći lanac trgovina "Amko komerc", salon namještaja "Best Pro", caffe–pizzerija "Waves", frizersko–kozmetički salon i solarij "Divine", "Smartphone shop" i dječija igraonica "Waves".

U subotu, 9. decembra centar organizuje "Porodični dan". Sve posjetioce očekuju posebne pogodnosti kupovine, popusti i sniženja.Tim povodom, Minela Džuho direktorica marketinga kompanije Amko komerc kazala je da sve posjetioce Amko trgovine u sklopu centra Sarajevo Waves u subotu 9. decembra očekuje popust od 10 posto. Osim popusta u marketu Amko, za kupce pripremamo popuste i u smartphone shopu, salonu namješaja, frizersko-kozmetičkom salonu, igraonici i caffe-pizzeriji.

"Za najmlađe pripremamo posebnu zabavu u periodu od 12 do 14 sati, u posjetu nam dolaze maskote iz trenutno najpopularnijeg crtanog filma "Super Wings". Pozivamo sve mališane da se zajedno družimo uz plesnu zabavu, slikanje sa maskotama, tematski čas bojenja, vodootporne tetovaže i balon majstora", poručili su iz centra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: