lifestyle
0

Ambasada SAD-a zatražila od bliznakinja Bush da napuste Argentinu

Sarajevo-x.com
Ambasada SAD-a u Argentini predložila je kćerkama bliznakinjama predsjednika Busha, Jenni i Barbari Bush, da skrate svoju posjetu Buenos Airesu, zbog sigurnosnih razloga.

Zaposlenici ambasade su zabrinuti zbog prevelikog medijskog interesa za sestre Bush, pa su zbog toga uputili ovaj prijedlog.

Ipak, djevojke su odlučile ostati, proslavljajući svoj 25. rođendan ovog vikenda, navodeći svojim nastupima argentinske medije da posvete svoje udarne naslove njihovim aktivnostima.

Argentinski mediji su prošle sedmice izvjestili da je Barbari Bush ukradena tašna i mobilni telefon za vrijeme večere u popularnom otvorenom šoping centru San Telmo, uprkos zaštiti koje su imale od strane Tajne službe SAD-a.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Priče o posjetu bliznakinja, uzele su velike razmjere u argentinskim medijima. Jedan tabloid je kao udarnu vijest naveo da su bliznakinje trčale gole po hodnicima hotela u kojem su odsjele.

Ambasada SAD-a pokušala je uvjeriti djevojke da skrate svoju posjetu, ali na iznenađenje zvaničnika ambasade, djevojke su odlučile ostati.

Bliznakinje Bush su viđene na nedjeljnoj fudbalskoj utakmici vodećeg argentinskog kluba Boca Juniors, kako sjede u vlasničkoj loži stadiona u dresovima domaćeg tima. Nekoliko utakmica Boce ove godine je otkazano zbog nasilja na tribinama, a na ovoj utakmici su zbog kazne mogli prisustvovati samo vlasnici godišnjih ulaznica.