Promo
87

Alma Ras plažni asortiman: Biraj pogodnost koju želiš

U iščekivanju godišnjeg odmora jedino o čemu maštamo jeste prirodno buđenje uz zvuk valova, te druženje s dragim ljudima. U planiranju tih nekoliko savršenih dana, vrijeme je i za obnovu odjeće koju ćemo ponijeti sa sobom.

Ovo ljeto u tome nam može pomoći Alma Ras koja je odlučila nagraditi svoje kupce kombinacijom posebnih pogodnosti Summer mixa. Ovaj mix omogućava 10 posto popusta na jedan, 20 posto na dva, dok odabirom tri artikla, račun se umanjuje za 30 posto. Kombinacije pogodnosti odnose se na plažni program koji uključuje različite krojeve kupaćih kostima, dizajnirane peškire, te papuče.

Pored plažnog programa, u toku je i veliko sniženje odabranih artikala aktuelne kolekcije po cijenama nižim za 50 posto. Sve ljubiteljice finog donjeg rublja i spavaćeg programa obradovat će ova vijest, jer su se na toj listi našli različiti modeli donjeg rublja, grudnjaci, spavaćice, te mini pidžame. Muškarci mogu birati udobne pidžama hlače, pidžamu sa šorcem i donje rublje. Pri odabiru modela koji su prvi u dodiru s tijelom, nema kompromisa, stoga je must-have biranje prirodnih materijala. Najbitnije je da u vrelim ljetnim danima koža diše, a krojevi koji nam najbolje pristaju su tu da doprinesu osjećaju ugodnosti i bezbrižnosti. Dame očekuju i pamučne majice i haljinice koje se mogu kombinovati za različite namjene, dok muškarci mogu potražiti pamučne majice različitih boja i dezena.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners.