Promo
39

Alma Ras i Manners Bazari: Prilika koja se ne propušta

Dočekajte spremno zimska jutra i noći u udobnim toplim tkaninama koje će zagrijati vaše tijelo i osigurati mu potreban odmor.

U modelima brendova Alma Ras i Manners zasigurno ćete svojoj koži priuštiti najbolji i najugodniji dodir. Ovaj mjesec očekuje vas mnoštvo različitih pogodnosti. Posebno odabran asortiman za žene i muškarce, iz nove kolekcije, od donjeg rublja pa do spavaćeg programa našao se na sniženju od 20 posto. Ako se ipak odlučite za frotirne pidžame ili termo program, drugi jeftiniji artikal iz ovih linija može biti vaš za 50 posto manju cijenu.

U Alma Ras i Manners buticima kreiran je i jedinstven projekat nazvan BAZAR. Za vrijeme trajanja Bazara, svi artikli sniženi su do 30 posto. Odlika je da se održava u više poslovnica, različitih datuma, a u jednom butiku traje samo jedan dan. Ovo je prilika koja se ne propušta, a kada je Bazar baš u vašoj omiljenoj poslovnici možete saznati na oficijelnim Alma Ras i Manners FB stranicama.

Kompletan asortiman Alma Ras brenda zasnovan je na potrebama i željama svih dama koje traže udobnost, a istovremeno ne žele žrtvovati senzualnost. Kvalitetni i nježni materijali, te sofisticirani detalji prepoznatljivi su aduti ovog brenda za dame. Za muškarce koje vole biti u skladu s trendovima, ali izuzetno cijene udobnost, brend Manners nepogrešiv je izbor.