Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Da li živite u Bosni?
@l33t Selam iz Minhena
2. Ukoliko je odgovor na prethodno pitanje "DA" - da li živite u HercegBosni Ponosnoj, Prelepoj i Večnoj Republici Srpskoj ili, nažalost, u 18% SDA mahale?
nesretan sa 500KM, sa 1000KM, odes vani imaš 1500€ opet nesretan, 2000 opet isto, ovo ono auto opet isto...u vugli je problem
Nemojte zivjeti za druge ljude, nemojte se dodvoravati tudjim zeljama na ustrb svoje srece i sve ce biti ok.
1. Živite li u BIH? 2. Posjećujete li Klix.ba? 3. Navijaš za FK Sarajevo? Da? Ko ti je kriv.
sreća je samo stanje izmedju dvije nesreće
gdje mi je sunce nisam sunca vidio 3 mjeseca.. a i ako nekad izađe, ne stignem ga vidjet od arbajta..🌞🌞👋👋
Manjak sunca nema šta drugo
I jos jedno pitanje., Zivim li u BiH?
kako bit sretan, zavrsis fakultet i zivis sa roditeljima, za svaki posten poso traze iskustvo ili stelu, mozes radit kod privatnika za 700KM i to 10-12 sati ili sjedit kuci!
Namuci se malo, nemoj stati na fakultetu, idi dalje tragaj za novim znanjima. Radi za tih 700 KM za pocetak, niko nikad nije zavrsio fakultet 'samo' sjeo i nasao posao od 2000 KM. Takvo razmisljanje i jeste problem. Na kraju ces zavraiti u Njemackoj nesretan u tuđini plakati za roditeljima itd.
Zasto visim na klixu😂
I sta kad saznamo?
popiješ pola litre žestine..