Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixov marketing odjel će se jednom izučavati u školama...
U ovoj državi ko god šta napravi popljuju ga odmah. Ovdje nam je i super stanje kakvi smo.
Htjela sam izbaciti tablet uređaje, mobitele i agresivne igre iz života djece i vratiti im u ruke krpene lutke. Razmišljala sam i da napravim lutku dječaka Adelino, ali za njega nema toliko interesa hahahahahah
"Htjela sam izbaciti tablet uređaje, mobitele i agresivne igre iz života djece i vratiti im u ruke krpene lutke. Razmišljala sam i da napravim lutku dječaka Adelino, ali za njega nema toliko interesa hahahahahahahahah
Ja smatram da onaj ko u BiH izmisli ligure treba definitivno da se izreklamira na klix-u i automatski bude predlozen za Nobelovu nagradu.
Treba bataliti maline i okrenuti praviti ove lutke i torbe he he
Cijenim trud i pokusaj da se makne sa mrtve tacke. Al ne vjerujem da bih osjetio potrebu da kupim ovu lutku djeci, kad bih je vidio u izlogu...
Divno! Prelijepa ideja, moje čestitke Adeli, uz malu primjebu: Napravi samo malo veselije lutke! Bolje da su vesele, nego tako ozbiljne :)
Prestanite više da sramotite ovaj narod sa ovim krpenim stvarima kao case study uspješnosti. Samo pravite cirkus od ovog naroda. Ovo može napraviti svaka srednjoškolka ako poželi da to uradi međutim današnji uspješni srednjoškolci razvijaju algoritme i ostale tehnološke inovacije. Prestanite objavljivati ove gluposti.
Zena pravi lutke-glupost.Covjek sadi maline-papak koji hoce da se obogati za jedan dan.Covjek otvorio fabriku-kriminalac.Uspjela u sou biznisu-kurawa. Sta covjek da uradi da bi vam ugodio???
@BesposlicarKojiRadi da uzme pasoš i donosi ojre za urlaub ;-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahahahaha koja glupost
eno joj krpe od pozadi
Koje akademsko uzdignuce!....a tek ideja!...pa trnovit put do realizacije!....pa vi niste definitivno normalni....a moze li da onaj nekadasnji limeni poklopac (od"Biljnog mrs-a" koji smo prokivali ekserom za neku letvu u tako vozali po putu) bude proglasen autohtonom djecijom igrackom ovog podneblja i da isti bude upakovan u stakleni sanduk u Zemaljskom muzeju da posjetioci osjete "dasak proslosti"
Svaka cast! U moru sivila koje nam se uvuklo u svaku poru drustva,licnim zalaganjem i idejom se moze nesto postici. Iako nema neke zarade na ovom,bar imas neku zanimaciju.Lijepo.
Razradila biznis sa adelinom