Bosnjak je umjetna nacija stvorena od otpadnika Srpskog i Hrvatskog naroda sa naseg podneblja. Svi podanici osmanlija, koji su se naguzili dlakavim osmanlijama da ih nebi nabijali na kolac i da mogu oni da ucestvuju u nabijanju na kolac svojih komsija, se nazivaju Bosnjaci. Australijanci su potomci bivsih zatvorenika, razbojnika koje su Britanci tamo poslali da se nastane i da se razmnozavaju. Bosnjaci su zaostavstina iza osmanlija, potomci izdajica i izroda.
I danas ti isti Bosnjaci, predstavljaju ovo kao "kulturni centar Bosnjaka", u dalekoj Americi. Tvrtko se okrece u grobu. Mene je stid sto je jedan moj potomak presao na islam i poturcio se i javno sam ga se odrekao. Neki se izdajom ponose. U Americi ste, Elvedine, prilagodite se, kupite konja, kaubojski sesir i bavite se stocarstvom i poljoprivredom. Od klanjanja vas samo tijelo moze zaboljeti, a od obracanja "bogu" mozete zavrsiti na psihijatriji. Allahu ekber, rece Joe..
Elvedin - Mujo - Hashim - Arif - Muhamed - Zijo - Ragib - Abdulah pa Nemanja (poturceni, novopeceni "Bosnjak") - Dragutin - Vuk - Lazar itd. Danas: "Zivio Erdogan, zivjeli Turci, zivjeli arapi" itd. i "smrt djikanima, smrt Smrdima, smrdite, ovaki ste onakvi ste". Koja tradicija? Koja kultura? Kakav centar? Najvece izdajice i izrodi koje je planeta zemlja ikad vidjela.
Prikaži sve komentare (266)