Nisam medicinski obrazovan. Ali do dobi od 10 godina razmatrati da li će vakcina ostaviti posljedice je suvišno. Nikad ne znaš u kojem pravcu će razvoj djeteta da ide. Vakcina u nekim slučajevima može pomoć, dok u mnogim odmogne. Dijete vakcinisano ili ne svejedno može da oboli. Je li ti draže da na sebi nosiš cijeli život teret što si dao dijete na vakcinaciju, pa razmišljaš da si sam uništio svoje dijete, ili je lakše bez toga pa neka mu bude kako Bog želi?
Vidim u tekstu ospice i ostale bolesti... Lično sam, a vjerujem i mnogi ovdje bolovao ospice i zaušnjake, pa, evo me, šta mi fali. Da mi djetetu ubrizgaju nešto, maksumu...ma ne pada mi na pamet.
iz vasih komntara se vidi da zaista ne znate kako vakcina funkcionise i koji joj je cilj. vakcina nije lijek, niti garant da necete oboljeti od te bolesti. ali kad dobijete tu bolescuru vase tijelo se lakse izbori sa virusom jer je vakcinaa vec kreirala anti tijela u oranizmu i tijelo se lakse izbori sa ospicama i tim glupostima. zato je smrtna stipa djece obolje od tih djeicjih bolseti smanjena kad je vakcina izmisljena. ovo je gradivo osnovne skole. hajde malo citati vise.
Prikaži sve komentare (712)