Cuj svaka cast nacelnice???? hahaha, unmirem od sege :) A nije svaka cast Juka, koji odvaja veliki dio od svoje rookie zarade, za razliku od, recimo, "biznismena" Teletovica, koji gradi hidrocentrale, ali samo za sebe, ili Dzeke, koji kupuje objekte u centru Sarajeva, opet za sebe. I prodaju pricu napacenom Bosnji o nekim sitnim donacijama.. Reci cu onda ja - svaka cast JUKA LJUDINO...
Sacekaj malo da i on dodje do para,pa ce i on ulagati u velike projekte da zaradi,a relano svako ima pravo da ulaze,prvi ja da imam pare ulagao bi da zgrnem ogromnu lovu,a svako sportista koji ima.velike pare mora negdje ulagati,pa nece ih drzati na banci.
A nego kome ce Dzeko kupovati ako ne sebi? tebi? meni? ko smo mu mi? covjek zaradio to sa svoje 2 noge i normalno da ce da trosi na sebe..nije on duzan da izdrzava socijalne slucajeve i slicno..zato je tu drzava..a ne sportisti da rade posao drzave..ima kesa koji je sam legalno zaradio..nega ga potrosi na najvece gluposti, to nije nasa stvar...to je njegov kes..ne znam sto svi uvijek misle da su sportisti duzni nekome pomagati..pa nisu oni karitas ni crveni krst..
Prikaži sve komentare (81)