Ovo je za tzv RS tužan dan. Imali su šansu da za genocid bude utvrđen stvarni krivac, jer svi znamo da je Srbija organizator a posrbice u BiH samo njihove sluge. Međutim, izdajom bh. interesa fukara Softić je usput napravila da tzv RS ostane jedini krivac. To znači da će djeca njihove djece i unuci njihovih unuka iskihati ta zlodjela. Radovaće se jedan ili dva dana, a genocid koji su počinili će ih tući po glavi narednih nekoliko vijekova.
@RomanijaBluz Mi ispaštamo jer u srpsko-hrvatskim sistemima nikad nismo odlučivali o svojoj sudbini. Svaka nova tvorevina i Srba i Hrvata je negirala Bošnjake, potiskivala ih, vršila zločine nad njima. Zato je 1. mart 1992., kao jedan od najvažnijih datuma za ovu državu, jer je tada vratila nezavisnost nakon 550 godina, za Bošnjake još i više važan, jer su uz nezavisnost BiH vratili i svoje ime, jezik i prava.
Danas još imamo problem sa diletantima na vlasti, ne samo kod Bošnjaka nego generalno u državi vladaju seljačine, ali vrijeme polako rješava i te dječije bolesti. BiH koja dolazi biće država za primjer.
Prikaži sve komentare (1230)