Interesantno je kod nas da svi sve znaju i javno iznose svoje neznanje bez imalo stida što su izvalili glupost i pridružili se armiji "komentatora" koji na mrežama žive od jalovih rasprava. Kako se, ništa ne znajući o temi usude govoriti o vakcinama, koje spašavaju živote? Da li će isto pričati kada umre dijete od bolesti koja je posljedica nevakcinisanja i kad našu djecu pogode epidemije? Pustite nauku i struku onima koji ZNAJU!
Ako mu dijete umre, pa hebiga - opstanak sposobnijeg. Time je povodljivi (gluplji) roditelj odredio sudbinu svoje djece, odnosno sudbinu svoje krvne linije koja se na taj način prekida. To je dobro za ljudsku vrstu, jer se tako ljudski rod pročišćava od manje sposobnih, povodljivih, glupljih. Zato je POŽELJNO VIKNUTI PROTIV VAKCINA, pridružiti se anti-vakcinaškim trolovima, jer se tako upeca veći broj povodljivih, te će se ljudski rod brže pročistiti.
Posto vidim da ti znas nesto vise, za razliku od "armije komentatora", bilo bi korisno kada bi nam iznio neki argument za svoju tvrdnju, da ne bude samo suplje naklapanje i da ne budes jedan od "armije" koju si spomenuo. Mnogo bi se nedoumica rijesilo nekim stvarnim dokazom za tvoje tvrdnje.
Prikaži sve komentare (59)