A zašto bi Lazoviću bilo neprimjereno, ako je istinito??? Kontradiktoran si. Priznaješ da je istinito, ali neprimjereno je iz razloga što im se to poređenje serviralo. Njih istina ne boli, oni je slave i zbog toga im je trebalo reči na način kao što je to Inzko učinio. Njih boli ono što je NDH njima učinila, ali slave i vesele se za genocid koji su počinili nad Bošnjacima! I trebalo im je to saopštiti. Historija se ne može brisati!
Pa recimo ti si gluo,ruzan sta ja znam.To je samo primjer bez uvrede.Ja ti kazem da si ruzan,znaci to je istina al nije bas fino da ti to kazem.Kontas?
lazovi ce budala..ali je u neku ruku u pravu...ndh je bila nezavisna drzava koja nikad nije osudjena ni za jedan zlocin...sa druge strane republika srpska i srbi su jedini narod na svijetu osudjeni za genocid....pavelic je dobijao penziju od sfrj i suncao se na spanskoj obali a ratko i radovan ce dozivotno u zatvor....to je percepcija da je dozvoljeno ubijati srbe i da niko nikad za to cene odgovarati...zbog toga se srbi moraju naoruzati i braniti ili nas nece biti...
Prikaži sve komentare (103)