Samo da kazem da je iz "nase" juniorske repke " protjeran" Ibrahim Mulaomerovic, momak koji je odbio poziv Slovenije, i koji je na treninzima bio nezaustavljiv. Razlog, ne zna se, nije dovoljno jasan, osim da je poslan kuci. Izjava selektora poslije poraza: " Nismo zatvorili defanzivni skok". Momak je visok 215cm, odlican rim protector i blok igrac. Ne vjerujem da ce biti vracen, iako je bio jedini pravi centar, i na trening mecu protiv Sikirasa razvaljivao.
Razlog je panj koji se zove Antunovic. Antunovic je igrao prvo za Hrvatsku, pa kad su ga oni sutnuli onda dosao da igra za nas. Mi glupani uzimamo igrace koji ce na prvi poziv otici da igraju za Srbiju ili Hrvatsku, dok odbijamo Ibrahima koji je za klasu bolji Sikirasa i panja Antunovica.
Taj isti Sikiras na TV Alfa kaze da mu je klub na prvom mjestu, pa tek onda reprezentacija. Kaze da u reprezentaciji igra da se promovise, a na pitanje o Srbiji mudro suti. Sikiras dobro zna da je Srbija velesila u kosarci, i da on tamo moze samo vodu nositi igracima, zato i igra za BiH. Ko ne vjeruje neka pogleda intervju posebno od 30:00 minute https://www.youtube.com/watch?v=Pu0_YO68qj4
Prikaži sve komentare (69)