Mrzite Pedere, Bosnjake, Muslimane, Srbe, Hrvate, Diasporu, Nevjernike.. sta ste i ko ste vi, gluparda glupa da toliko imate zapravo sve da sve mrzite. onaj najgupnju najprimitivni, covjek samo umije sa prihfati ljude koji razmislja isto kao i on.. zato smo ovako jadni i bjedni.. pametnije zajednice grade naprednije drzave dok kod nas, najpametni gradani bjezu iz drzave cim imaju priliku.. citam komentare i cudim se nivo intelgencije neki komentara i koliko dobijaju likes. F OFF!!!
@shimonperes i Sandzaklije mrzimo, i Arape sad kad su dosli, i Cigane, i nikad pozitivno ne pricamo o Albancima. vecina ima samo lose da kaze.. osim o onoj grupi kojoj pripada..
@micko2000 jesili rodzen 2000? :)) nisam siguran o cim bas pricas.. ili nesta glumis pretnju, al ako mi se nekad trefne, uzecu zastavu i podrzavacu sve nevine osobe i mozda jednom da se i mi trefnemo... nije da volim pedere, ne volim nikog ni muslimane ni srbe nikog, jedino sto NE MRZIM te iste ljude ili bilo koga, ali podrzavam njihovu slobodu da u miru zive bez pretnje i napacenji ljudi koji zele te ljude muciti.. zelim da tebe neko nekad muci kad si nemocan pa ces mozda nauciti nesta.
Prikaži sve komentare (213)