Ti si budala il se budalom praviš ako ne vidiš da te prave budalom. A razlog je jednostavan, u Srbiji u kojoj bi trebalo da bude neke vlasti i kontrole, se godišnje ukrade od države 10 milijardi evrića . U BiH je po pisanju njemačkih novina ukradeno do sad 90 milijardi EURA ! To sve treba dokazati. A šta ? Ono što je uknjiženo u poreskoj upravi. Dragan nema šta dokazivati jer Međugorje po zakonu ne postoji a kladionice po zakonu ne plaćaju PDV. HAjd im oduzmi NEZAKONITO.
NAdležnsoti skupštine: -- bira sudije kantonalnih sudova sukladno Ustavu Federacije i ovom Ustavu; --usvaja budžet Kantona i donosi zakone o oporezivanju i na drugi način osigurava potrebno finansiranje; -- odobrava zaključivanje ugovora i sporazuma u oblasti međunarodnih odnosa i međunarodne suradnje; http://skupstina.ks.gov.ba/o-skupstini/nadleznosti
@flaq Dakle,OVA KANTONALNA SKUPŠTINA ISTOVREMENO ODREĐUJE SUDIJE I DONOSI ZAKONE O OPOREZIVANJU TE ZAKLJUČUJE UGOVORE O PRANJU NOVCA ! I haj utvrdi porijklo novca SDA ? Al skupština ima mogućnost i da vodi istrage a to radi poslanik SDA KEmo Ademovića, ISTRAŽUJE SVOJU STRANKU. Za uzvrat pomenuti kantonalni sud ga oslobodio UBISTVA zamjenika držvane službe bezbjednosti ! I ko bi bio pametan osim mladih koji bježe iz ovog lopovskog sultanata !
Prikaži sve komentare (70)