nas najveci neprijatelj je alijina sda, alijina islamska deklaracija, alijina islamska zajednica bih i svi oni koji ovu bandu slijepo podrzavaju... oni su potpuno devastirali i obezvrijedili bosnu i hercegovinu i njene stanovnike ...na kraju ce nam zemlju rasprodati arapima a nasu djecu i buduce generacije uciniti arapskim slugama i robljem.
Alija rahmetli, SDA, Islamska zajednica, Islamska deklaracija i svi mi muslimani smo jedna strana tj. Bosna, a svi vi ostali ste druga strana tj. protiv Bosne i boricemo se protiv vas sve dok Bosna ne bude Bosna bez komunizma bez krsta i bez svih ostalih vasih gluposti. BOSNA BOSNJACIMA MUSLIMANIMA!!!
Zahvaljujući negativnom uticaju medija, mnogi Bošnjaci su usvojili mržnju prema Arapima. Sa druge strane, Arapi čine sve da pomognu Bosni i Hercegovini. Milorad Dodik je nedavno ispričao kako je deset bogatih arapskih kompanija spriječilo lobiranje za Republiku Srpsku u Americi. Nažalost, Bošnjaci će i pored ovakvih primjera, vjerovatno, i dalje nasjedati na širenje mržnje prema Arapima. Mi smo jedini narod koji svoje iskrene prijatelje odbacujemo i mrzimo
Prikaži sve komentare (421)