Samo kazne sto vece... i rigoroznije.. da im nikada vise na um ne padne. Ali jok, kod nas sve suprotno... pustiti nekoga s toliko prekrsaja, ne oduzeti mu vozacku.. auto.. imovinu.. ma orobiti ih skroz treba.
@smiling....Da pozdravim finu damu sa klix-a......Jesi ti meni rigorozna ......i ja se slazem s'tobom, samo treba kaznjavat , prvi potez od danas na svakih 300/m, policajac na svakoj raskrsnici po dvoica pa zasta sluze i placeni su , nego da osiguraju bezbjednost gradjanima, A za ovakve a sigurno ima ih jos upisanih u evidenciji ...odma ih pozvat na idiot test kao na zapadu ako ne prodje oduzimanje trajno vozacke dozvole :))
Ajjj nikako da naucim da kometare copy... sad opet moram ponovo da pisem.. hahah i izbrise one gdje se ja bas raspisem haha :P Dama.. ma i ne bas, ja vise volim raja.. dame se malo ko uzdizu, a meni puno ljepse gdje su svi tu i ja, medju mojom rajom. ;-) A za ove... sve ono bas rigorozno... i strogo.. drugacije ne moze.. ne razumiju.. pa ne bi li vise naucili.. ;-) Nigdje vise nisi siguran... Pozdravko :D
Prikaži sve komentare (127)