U mnogo zemalja Evrope je zabranjeno korištenje bilo koje vrste uglja za zagrijavanje domacinstava.Da lopovi ne pokradoše sve iz budzeta jedan dio novca bi iz budzeta trebao biti usmjeren ka subvencioniranju gasa i na taj nacin stimulisati gradjane da koriste plin i ne zagadjuju zrak sa otrovnim ugljem.
Samo cekate dzabicu od drzave. Kolika ocekivanja imate od drzave vi bi i EU bankrotirali svojim zahtjevima. Zato lopovi i kradu jer svako hoce nesto besplatno. Ti hoces besplatno grijanja a budzetlije hoce novac bez rada - isti ste.
@BivsiTurcin3 ko li je ovdje spomenuo besplatno grijanje.Kao prvo u BiH je najskuplji plin u Evropi.Tri BiH dobavljaca jedan drugom preprodaju do krajnjeg kupca i na taj nacin mu enormno dizu cjenu u odnosu na realnu.Dio subvencioniranja cjene plina da bi bio jeftiniji i gradjanima prihvatljiviji vrši vlade mnogih drzava a u cilju zaštite zivotne okoline i na kraju taj dio novca koji bi se koristio za subvencioniranje je od gradjana kojeg su uplatili putem,ponovo navecih u Evropi,poreza a
Prikaži sve komentare (16)