Prisutan sam na utakmicama u BiH i što direktno što indirektno upućen sam u navijačke prilike. Ono što je zajedničko, u ovom slučaju za Horde i Manijake, jeste da ne mare za Fanaticose niti učestvuju u njihovim "akcijama". To ide toliko daleko da i same vođe tih grupa otvoreno ne vole ovu "izmišljenu" grupu bez vođe, bez strukture, bez tradicije i bez ikakvih bitnih navijačkih poduhvata. Sigurno je samo jedno, vodeći ljudi BiH navijačke scene nemaju ništa sa Fanaticosima. Tko su onda ti ljudi??
Ti pooojjjmmaaaaa nemaš, pročešljaj bar youtube ako si već nepismen i ne čitaš. Čuj grupa bez vodze, smješan si. Koja tv nije prenosila te njihove vodze? Bez organizacije, onako se na srecu potrefe prije utakmice i slucajno imaju isti stav i ideje i oni iz BiH,D,A,CH,FR,N,B,I, itd. Ruku na srce al toliko ne treba griješit. Da su svi u pola organizovani kao Fanatikosi nebi nam bilo ovako ne samo u sportu
Zašto vođe Manijaka i Hordi Zla, ako i znaš tko su ti momci, nemaju NIŠTA sa Fanaticosima, čak su im i smiješni kao grupa?? Po meni navijačka grupa koja prati reprezentaciju BiH treba primarno da bude sastavljena od navijača sa lokalne scene a ne Fanatikosi St Louis, Fanaticosi Munchen itd itd. Osi toga mrzim kada netko na račun najobičnijeg posta karakterizira autora istog kao nekoga tko tko je "nepismen i ne čita" jer to je već osobno i što se mene tiče to diskusija na nivou koji ja ne volim.
Prikaži sve komentare (178)