Naravno da bi bilo bolje da se nešto promjeni u općini Centar, ali budimo realni kada je u pitanju DF koji je uz pomoć Željkinu izgubio dignitet kod velikog broja glasača. Zato nije baš sigurno da će Rešidat tako lako pobijediti Ajnadžića. Jačanjem desničarskih i radikalnih ideja u komšiluku/susjedstvu, će se stvoriti još plodnije tlo za pobjede predstavnika nacionalnih stranaka kako na lokalnim tako i na općim/opštim izborima.
Normalno, točno, bolno istinito i na žalost uvijek ista predizborna strategija sve tri desne stranke u BiH. Unaprijed dogovorena u prijateljskom i uzajamno interesnom ozračju sastanka održanom u nekoj kavani, u nekom selu, za koji ćemo saznati tek kada to bude prekasno i nebitno. Izgleda da je zbilja ostao jednocifren broj "posljednjih Mohikanaca" u BiH jer to su ljudi koji su nešto i naučili iz krvlju prepune knjige o povijesti Bosne i Hercegovine.
@BNatural Pa VALJDA smo zbog svoje djece i unučadi nešto naučili iz prošlosti da bi i ovo malo mira na Balkanskom prostoru potrošili u mržnji prema "DRUGIMA".
Prikaži sve komentare (99)