Gledajuci komentare na Klixu,..razmisljam glede II svjetskog i ovog zadnjeg rata da su uloge bile obrnute i da su Srbi bili u Sarajevu a balije okolo sa svim naoruzanjem,..itd itd itd Ja mislim da kamen na kamenu ne bi ostao niti bi i jedan Srbin glavu ziv izvukao. Oni zapravo kukaju sto ih nismo mirno cekali na kucnom pragu ko u II svetskom da nas natenane kolju i ustasama transportuju u Jasenovac i Gradisku,...da se ljudi ne umaraju!!!
@Norm zato i jeste prejaki uvijek bili pa morate jedni druge podrzavat konstantno velicajuci srpstvo. Nema nacije na dunjaluku koja vise hvali sebe od vas. Fakticki vi ste i jedini koji vas hvale. Kako jadno, jebote..da nije zalosno, bilo bi smijesno.
@crnobijelisvijet Ne hvalimo se mi koliko vi kradete od nas,..od jezika istorije kulture, tradicije Vi hocete da nas svucete na vas prostacki konjusarski nivo,..da sjedimo i culimo ispod okupatorske suknje sta ste vi UVIJEK radili. Sve bi vi nesta,..a NISTA ne postoji da prstom pokazes i da kazes OVO JE DJELO BOSNJAKA. Ne hvalimo se mi,..koliko VI znate da ste gnjide u odnosu na nas
Prikaži sve komentare (656)