Pojedini bošnjački komentatori na ovom članku su sramota za svoj narod. Svako ko ima imalo mozga u glavi trebao bi da osudi komentare kojim se podržava maltretiranje i sprečavanje povratka izbjeglica. Međutim, tužna je činjenica da takvi komentari dobijaju 5 puta više pluseva nego minusa. To je ujedno i objašnjenje zašto Srba sad u federaciji ima ispod 3%. Ja ne želim nikome zlo, ali ovi što tako pišu i što ih podržavaju zaslužuju istu sudbinu koju imaju Srbi na Kosovu.
Zbog toga sto su takvi nikad ali nikad za vijek i vijekova nece imati svoju drzavu i to im je dovoljna kazna. Provaljeni su od svih i tu nema nazad.
Nazalost mozda si globalno u pravu,Nije fino radovati se tudjoj nesreci ,Ali glavno i osnovno svim srbima izmice a to je neprihvatanje cinjenice da su razbili yugoslaviju /sa hrvatima) i pocinili masovne zlocine /i drugi su ali promilski na osnovu vas),zbog ideje stvaranja velike srbije na ustrb drugih..Sklopljen je neprihvatljiv mir za bosance i hercegovce u dejtonu i to mora da se ponisti ,Rs ne da ne smije vec Ne treba da bude ni pod razno,Tu je sav problem ,Drugo ne postoji
Prikaži sve komentare (246)