Petrović pokazao umjeće vođenja ekipa. Defanzivni zadaci perfektno ispoštovani, dosta vremena Čelik nije mogao iznijeti lopte, a čak i kada iznese vrlo dobro postavljena odbrana, osim greške Husića koja nas je na žalost koštala gola. Vezni red dosta bolje izgleda i dosta više radi i učestvuje u ovoj formaciji što se i vidjelo (prenos lopte, pas igra, prodori po stranama), izbor Bevaba kao nazalost jedinog rjesenja te lijeve strane je bio pogresan ali sta je tu je, Lazic polako vraca formu.
I ono najviše što me najviše oduševilo je zamjena Lendrica, koji u ovoj utakmici nije pokazao mnogo toga, te pružanje šanse drugom napadaču. U suštini nije loše izgledalo, pogotovo drugo poluvrijeme, vidi se neuigranost u novoj formaciji, dosta pogrešnih pasova i nesporazuma igrača, ali u trenutcima kada se i to posloži Željo izgleda zaista silovito. Slijedi pauza koja ce sigurno posluzit da i ovo Petrović posloži. KAMAN ŽELJO!
@grbavica2222 Hahahahahaha pasa moj dje ba Zeljo izgleda dosta silovito. Nisam gledao tekmu ali jarane odvalih se smijat kad procita to "dosta silovito". jbt pa vidis da ni mi ni vi ne mozemo nikog dobit a ti pises o svom Zelji kao da je Real😂😂
Prikaži sve komentare (85)