Evropska juzna posmatracnica je takođe ustanovila da su posmatranjem planete uhvatili signal za koji se je ustanovilo da sadrzi hijeroglife prastarih srba koji su kasnije naselili nasu planetu prije milion godina. NASA je ustanovila i desifrifovala poruku koja glasi: VELIKI SELLAM OD BRACE SRBA ZA BRACU PLANETE ZEMLJE U potpisu predak Knjaza Miloša
@leteciodred Koji to ''naucnici''? Smak svijeta ne najavljuje nijedan naucnik, vec religiozni ljudi i teoreticari zavjera koji svako malo nanovo izracunaju nekakvu kombinaciju brojeva u svojoj svetoj knjizi i sl.
@leteciodred Po cemu se ja pravim glup? SVAKE godine se pojavi po nekoliko onih koji tvrde da stize smak svijeta, uglavnom to argumentirajuci nekakvim kombinacijama brojeva iz svetih knjiga. A naucnici NIJEDNOM nisu rekli ''na X.Y. datum ce nas puci meteor''. U najgorem slucaju kazu da meteor X.Y dimenzija prolazi blizu planete Zemlje (kada takav stvarno i naleti, a ne onako napamet), te ako nisu sigurni u tacnu putanju kazu da bi u najgorem mogucem scenariju mogao zakaciti Zemlju.
Prikaži sve komentare (116)