Istražite koliko će nas ove godine koštati vlast ! Kod Tite par eza udžbenika nisze morali brojati čak i ako ste bili nepismeni. Sada nemate djece pa ne morate ni o čemu misliti a kamoli o udžebenicima. Provjerite na rezluzltatima popisa. Dvadeset godina vas kradu, lažu i spinuju na ovakve teme !
mislim da sam stariji i da ces mi oprostiti sto cu ti rec da lazes, isao, zavrsio sve za vrijeme njega, za vrijeme druga, sve se placalo ko i danas, s tim sto danas je, ne svima al je obezbjedjen prevoz za djecu u odlasku i dolaska iz skole. kuga jogoslovenska kinematografija se zasnivala na zivotu obicnog covjeka, prvo sta mi na um pade jeste film "ovo malo duse", otac na sluzbenom putu itd., nemoj me tjerat da dalje trazim o zivotu malog covjeka u to vrijeme!!.
@diiss2 Bogami bilo je i sirotinje prije 30 godina, ne krijem, nego je meni bilo dobro. ALi čovječe, vrati se još unazad , do godine 1960 samo je 16% junačkih crnogoraca IMALO STRUJU U KUĆI ! Jel TIto kriv ili roditelji ovih koji su prije a i sada na vlasti, NE zamjerim, što radi struje uništiše kanjone, što kod nas sjebaše NERETVU. Ali dosta Bošnjaka danas u Srpskoj nema struju !! Ima i Hrvata BEZ. A godina je 2016 ! Jel Tito kriv ? a ti su imali kod njega struju i glasali protiv !
Prikaži sve komentare (87)