Covjek kad umre, za njega je vec zavrsen ovaj svijet, a to kad ce biti smak svijeta, o tome Kur'an takodje govori: "Pitaju te o Smaku svijeta kada će se zbiti. Reci: To zna jedino Gospodar Moj; On će ga u njegovo vrijeme otkriti, a težak će biti nebesima i Zemlji; sasvim će vam neočekivano doći. Pitaju te kao da ti o njemu nešto znaš. Reci: To samo Allah zna, ali većina ljudi ne zna." (Kuran, el-Eraf,187.)
@nosilaihdrina nije sine islam agresivan, to su te pogrešno informisali. islam je baziran na riječi što potvrđuje i prva objava UČI(sam poslanik a.s. je znao osloboditi ratnog zarobljenika ako nauči deset arapa da čita i piše). a da će se udaviti u vlastitoj pohlepi to si u pravu jer kada pogledaš ove današnje šeike, da Bog sačuva. danas je najviše muslimana a najmanje vjernika
@nosilaihdrina Koji snimak da pogledam? Procitaj dio u Bibliji http://biblija.biblija-govori.hr/glava.php?knjiga=Ponovljeni%20zakon&prijevod=sve&glava=18 od 18 stiha pa nadalje..."Podignut cu im proroka izmedju njihove brace, kao sto si ti...". Taj dio u Bibliji govori o Muhammedu i njegovim osobinama. Razlog zasto je to Muhammed ostavljam tebi da razmislis zasto je bas on to. Imas na internetu dosta o tome pa potrazi. Ukoliko imas pitanja slobodno pitaj. I islam nije sotonska religija.
Prikaži sve komentare (205)