molim?? osudili bijes naroda a njegov govor niste osudili??? ma hebem vam sve pogano i vama i njemu, to je smece koje je nacionalisticki okrenuto i mrze sve sto ima veze s bosnom, sarajevom itd., a hljeb zaradjuje u tom istom sarajevu, u toj istoj bosni.. pa da li ste vi normalni?? procitajte mu 2-3 statusa i vidjet cete da je to poremecena osoba.. neke demone ima duboko u sebi, a i kad mu sliku vidim, dodje mi da sakom probijem laptop ili tv , u zavisnosti gdje se ta njegova slika nalazi, MRS!
"Istovremeno, BH novinari i Linija za pomoć novinarima naglašavaju kako [...] ni jedan medij niti novinar ne bi smjeli doprinositi produbljivanju netrpeljivosti, stvarati nove žrtve ili širiti govor mržnje i ksenofobiju." Ne valja ti nick, ti si sasvim prosječni Bošnjo. Tukao bi, lomio bi, ali čitao ne. Da se razumijemo, ne slažem se sa ljudskim otpadom koji je do prije par mjeseci furao da je nekakva hipertolerantna ljevica ali ovo pozivanje na nasilje i spominjanje Jasenovca nisu način.
@Onaj mali o cemu ti pricas??? kakav jasenovac? ja sam reko da mi je mrzak lik i jednostavno ne mogu takve ljude podnijeti, ne samo njeg, nego bilo koga ko takve gluposti prica, takve ljude mrzim, a poenta ovog gore teksta je da su oni OSUDILI njegov govor, a da su naglasili jednom recenicmo da takodjer novinari nebi smjesli doprinositi netrepeljivosti itd.. a sto nisu OSUDLI NJEGOV GOVOR, a naveli da narod nebi trebo doprinosti netrepeljivosti? nemoj se brukat , ako nisi shvatio sta sam napisao
Prikaži sve komentare (135)