Po recima njegove devojke taj momak je imao oruzje kod sebe ali je napravio gresku kada je krenuo da ga pokaze policajcu mislim uradio je to na pogresan nacin i policajac je to protumacio da zeli da njega ugrozi pa je reagovao.Kod njih je pravilo da kada policajac vrsi kontrolu vozac mora drzati ruke na volanu a suvozac na tabli upravo zbog toga sto je kod njih se moze uzeti oruzje na l.k. i svima je dostupno.
Druga stvar je sto ne mogu usvojiti zakon koji se ogranicava broj ljudi koji mogu imati i nositi oruzje ali tu se buni lobi koji pravi i izvozi oruzje jer ce bito na gubitku.Pokusavali su to da proguraju u kongres da se usvoji takav zakon ali nisu uspeli upravo zbog lobija u industriji oruzja.
@mister_no_ To je suplja prica, cinjenica je da su 80% policajaca u sluzbi trigger happy idioti i neizzivljeni degenerici odgojeni na akcionim filmovima, a koji su pored toga i rasisti. Dan pocinju sa nadom da ce neko "preci crvenu liniju" i da ce napraviti "pogresan potez" kako bi ga izbusili, onda se pravdaju bili ugrozeni, ovo, ono, a u biti jedva cekaju da izvade pistolj.
Prikaži sve komentare (54)