Hrvatska je kvalitetom i rezultatima u nogometu ipak dimenzija više za sve ostale ex-yu republike. Neovisno o tome, 99% bh. Hrvata ne osjeća se niti će ikada osjećati Bošnjacima katolicima. Negiranje tuđeg identiteta u izostanku vlastitog predstavlja permanentni problem i destabilizaciju međunarodnog protektorata. Premda ćemo se zbog toga još više osjećati Hrvatima. Pa vi vidite.
Necu ti dati minus za ovo iako mi se ne svidja, ali to sto mi se ne svidja, ne znaci da nije istina to sto pises. Istina je da je Hrvatska repka dimenzija vise za sve ex-yu repke. Ja bih volio da je to BiH, ali nije. Fakt. Istina je da se 99% BH Hrvata ne osjeca niti ce se ikada osjecati Bosnjacima katolicima. Meni licno to ne smeta i ne pada mi na pamet da nekom govorim ko je i sta je. Jedino se ne slazem sa dijelom o izostanku vlastitog identiteta. Sve ostalo potpisujem.
@Tvoj Ujko,pošto si takodjer provokator, i siris mržnju, i ovaj komentar ću shvatiti kao provokaciju, ne trebaš ti meni objašnjavati da je Hr bolja reprezentacije od Bih, i BiH je bolja od Welsa, pa je Wels medju 8,sve je relativno, ps i ovo sto si naveo
Prikaži sve komentare (279)