A zasto je problem ako mi navijamo za Hrvatsku? Sta bi trebali navijati za Spanjolsku?Bilo bi glupo da igra BiH pa da se ne navija za nju to da, ali meni je puno gluplje kada vi navijate za Tursku i masete turskim zastavama. Ovo je po meni najveca tuga i nelogicnost u bih: https://youtu.be/yilDOxVM0AM I ne znam zasto vi sami ne biste navijali za Hr (buduci da se bih nije plasirala) pa puno toga vise imate zajednickog sa hrv nego sa turskom (osim religije) Religija i sport nemaju veze jedno s drugim, dok etnicitet i sport inaju mnogo toga zajednickog kada su drzavna natjecanja u pitanju. Vecina hercegovaca su hrv i navijaju za hrv, 3miliona turaka u njemackoj navijaju za tursku-logicno.
Isto kao i vi što se busate da imate pravo da navijate za koga hoćete (Hrvatska) isto tako i mi možemo da navijamo za koga hoćemo (Turska). Ne vidim u čemu je tu problem. Čista demokratija.
@albert ajnštajn oni navijaju za reprezentaciju kojoj pripadaju etnicki, a jel vi pripadate etnicki Turcima? Koliko vidim mozda i pripadate
Prikaži sve komentare (556)